Istenes László hatalmas Mercedese motorháztetején élvezte a napsütést

Fotó: Instagram/Istenes László
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 00:20

A stílusos műsorvezető nagyon lazára vette a figurát, és a család legnagyobb barátjával kirándult, aki soha nem okozhat csalódást.

Sokak nagy kedvence Istenes László, aki a Dancing with the Stars ideje alatt minden eddiginél nagyobb népszerűségre tett szert. Rengeteg új rajongót gyűjtött, és sokan el sem akarták hinni, hogy 1964-ben született.

A mezőny legidősebb tagjaként is remek teljesítményt nyújtott a fiatalos édesapa, aki joggal lehetett büszke az általa elértekre. Rengetegen voltak csalódottak, amikor kiderült, hogy Istenes számára véget ért a táncverseny, mert még legalább egy kört megérdemelt volna.

Azok a hetek és hónapok igazán próbára tették, még kezelést is kapott az egyik sérülése miatt, de soha nem adta fel. Ez is az egyik jellemzője a karakterének, hogy soha nem adja fel, és megvan benne a küzdőszellem.

Vajna Timi teste egészen közelről, mondhatni tökéletes

Ez nyilván a futball iránti szeretetéből is adódik, mivel szeret játszani, és a sport meghatározó része az életének. Sztárként egy igen komoly Mercedesszel jár, amit egyenesen imád, amit meg is tudunk érteni.

„Ha kell csöndben, elegánsan suhan, ha kell erős, mint egy bivaly és átmegy a falon is, és ha kell nyugágyként szolgál… ilyen az autóm” – írta a posztjában Istenes, ahogy a hófehér Mercedese motorháztetején élvezi a jó időt.