Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Istenes Bene A Konyhafőnökben? (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. június 16. - 18:15

Úgy tűnik, az RTL Klub tovább tudja fokozni az izgalmakat, sorra érkeznek a sztárok a konyhába, legutóbb már egy világsztár is megjelent, majd szóba került Istenes Bence.

Ezen a héten véget ér A Konyhafőnök legújabb évada, hetek óta figyeljük az eseményeket, ám most eljött az idő, hogy kiderüljön, ki a legjobb. Ádám, a nagy favorit igen korán kiesett, még a legjobb háromba sem jutott be, amit sokan sajnáltak.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

Anna valamivel tovább bírta, de az ő esetében ez sokkal inkább volt meglepetés, mert eleinte sokan leírták őt. Nagyot ment, és majdnem bejutott a TOP-3-ba, ahol Luca, Evelin és Patrik csapnak össze egymással.

Nem lesz okunk a panaszra, mert egy olyan sztár is tiszteletét teszi, akit mindenhol ismernek a világban. Thomas Anders egy igazi ikon, a Modern Talking énekese, aki még mindig csak az 50-es évei végén jár.

A német sztár 1980 óta aktív, bejárta a világot, és sok műsorban szerepelt. Sőt, még az X-Faktorban is volt zsűri, ahol együtt dolgozhatott Istenes Bencével. Fördős Zé fel is hozta a témát, a tőle megszokott módon humoros formában.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.