Istenes Bence egy nagyon komoly Audit visz pályára a Hungaroringen

Fotó: Instagram/Istenes Bence
not image

Hujber Dávid

2021.április.21 - 21:27

Keszthelyi Vivien, az Audi versenyzője már biztosan ellenfele lesz, aki az egyik legígéretesebb női pilóta, így a műsorvezetőnek fel kell kötnie a gatyáját.

Istenes Bence még mindig egy örökmozgó, aki keresi az új kihívásokat, és eddig nagyon nem tudott mellényúlni. A hosszú évek alatt komoly tapasztalatra tett szert, és az egyik legfoglalkoztatottabb szakemberré vált.

Nem érdemtelenül, hiszen sokan fejlődött, és egyértelműen arra született, hogy ebben a közegben, a média világában dolgozzon. Nem egy nagy produkcióban kapta meg a bizalmat, és soha nem okoz csalódást.

Ez természetesen a szponzorok számára is vonzó, ráadásul Bence botrányoktól mentes, igazi családapa, aki sokat tesz azért, hogy minden rendben működjön. Nemrég például a YouTube titokzatos és furcsa világába kóstolt bele.

Hatalmas durranással indul a Survivor: Gáspár Evelin a versenyzők között

Egyelőre úgy tűnik, hogy az IstenEst is nagy siker, mert rengetegen kíváncsiak az új epizódokra. Most valami új dologra készül az Audival, és nem is akárhol fog pályára gurulni, amiről a posztjában tett említést.

„Nagyon nagyba vagyok. Nálam van egy Audi RS Q3 Sportback. Pasik vágják, ez mit jelent!!! Megyek vele a Hungaroringre a napokban… csinálok videót is róla!!! Keszthelyi Vivien készülj, nehogy jobb legyen a köridőm.”