Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Ismeretlen anyag túladagolása miatt került kórházba hét középiskolás diák

Fotó: Unsplash/Hal Gatewood
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Riasztó esetről érkezett jelentés: egy Los Angeles környéki középiskola hét diákját szállították kórházba csütörtökön, miután egy ismeretlen anyagot túladagoltak.

A CNN jelentése szerint a Los Angeles-i tűzoltóság közleményében arról számolt be, hogy egy Los Los Angeles környéki középiskola hét diákját szállították kórházba csütörtökön, miután enyhe, illetve közepes mértékű szorongást tapasztaltak egy egyelőre ismeretlen anyag túladagolása miatt.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A Los Angeles Unified School District közleményében a tisztviselők kiemelték, egyelőre nem tudják megerősíteni, hogy a kórházba került fiatalok pontosan milyen anyagot fogyasztottak, ám elővigyázatosságból az iskola orvosi segítséget kért a diákoknak.

A tűzoltóság egy tweetben osztotta meg, hogy a hatóságok csütörtök reggel vonultak ki a középiskolához, miután több diákról érkezett bejelentés, akik orvosi panaszokkal küzdöttek. Összesen tíz, 12 és 15 év közötti diákot vizsgáltak meg túladagolás gyanújával, akik enyhe, vagy közepes mértékű szorongásos állapotban voltak.

Hét diákot kórházba szállítottak, míg hármat már ki is engedtek. A hatóságok és az iskola személyzete most együttes erővel azon dolgoznak, hogy átfésüljék az épületet, a szisztematikus keresés célja pedig, hogy megbizonyosodjanak arról, más beteg diák nincs az intézményben.