Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

6GB RAM-mal, ultraszéles látószögű kamerákkal és fehér dobozban érkezhet az iPhone 14 Pro

Fotó: Unsplash/Garin Chadwick

Szabó Kata

2022. augusztus 31. - 15:14

Egyre több információ lát napvilágot a hamarosan bemutatásra kerülő mobilról.

Az elmúlt hetekben több pletyka is megjelent a vélhetően szeptember 7-én bemutatásra kerülő újdonságról, amely kapcsán most újabb érdekességek bukkantak fel a kínai Weibón.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

A most közzétett fotók egyrészt megerősítik az iPhone 14 Pro elnevezést, másrészt azt is sejtetik, hogy a készülék egy fehér dobozban kerül majd értékesítésre. A pletykák forrását nem sikerült ellenőrizni, ám kifejezetten gyakori, hogy az ilyen típusú fotók néhány nappal a megjelenés előtt felbukkannak.

A Twitterhez hasonló kínai közösségi oldalon, a Weibo-n közzétett bejegyzés szerint minden változatban 6 GB RAM áll majd rendelkezésre, míg a Pro modellben a szelfikamera egy áttervezett szenzorszigetben lesz megtalálható.

A Ming-Chi Kuo és más informátorok által sugallt információk alapján a Pro változatok ultraszéles látószögű hátsó kamerákkal is gazdagodhatnak, amelyek részletesebb képeket és sötét fényviszonyok melletti jobb teljesítményt nyújthatnak.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy egyelőre csak pletykákról van szó, az Apple vélhetően szeptember 7-ig önszántából semmit sem fog elárulni a modellekről.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.