Tovább drágulhatnak az idei iPhone-ok

Illusztráció/Twitter
not image

Kulcsár Péter

2022. január 12. - 16:31

Egy friss szivárogtatás alapján kiderült, az idén bemutatásra kerülő iPhone-okért jócskán a zsebük mélyére kell majd nyúlniuk a leendő tulajdonosoknak.

Habár az iPhone 14 széria debütálására még szeptemberig várnunk kell, bennfentes iparági forrásoknak köszönhetően már most nagyjából képben lehetünk azzal, mennyibe kerülhetnek majd az Apple csúcskészülékei.

A TechRadar jóvoltából megtudhattuk, hogy az iPhone 14 alapmodellje esetében maradhat a 799 dolláros kezdőár, ám a mini sorozatot dobhatják, helyette érkezni fog a 14 Max nevű változat, amiért 899 dollárt kérhetnek el.

A 14 Pro árára szintén rádobhatnak egy százast, ezáltal 1 099 dollárért kaparinthatják majd meg a vásárlók, míg az iPhone 14 Pro Max csúcsmobilért alapesetben 1 199 dollárt kérhetnek el az Apple-termékeket értékesítő viszonteladók.

Más érdemi információk egyelőre nem érkeztek, így a pontos specifikációk sem ismertek, mint ahogyan természtesen a dizájn sem, ám érdemes lesz figyelemmel követnünk a szivárogtatásokat, mivel tavaly is tavasz környékén röppent fel egy-két pletyka az új telefonok kapcsán, amelyek később igaznak bizonyultak.