Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Inzaghi szerint több gólt is lőhettek volna a Milan elleni mérkőzésen

Fotó: MTI/AP/Luca Bruno
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha Simone Inzaghi csak úgy szórta a dicséreteket, miután 2-0-ra nyertek a rivális AC Milan ellen, megjegyezte, a „rendkívüli” első félidőben ennél több gólt is rúghattak volna.

Az ESPN jelentése szerint Simone Inzaghi kifejezetten elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, és rendre dicsérte a csapatot, miután 2-0-ra legyőzték a Milant a Bajnokok Ligája elődöntőjének idegenbeli első mérkőzésén, az edző megjegyezte, a „rendkívüli” első félidőben ennél több gólt is rúghattak volna.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Inzaghi a mérkőzés után úgy fogalmazott:

„Rendkívüli első félidőt produkáltunk, a gólarány szorosabb volt, mint amilyennek lennie kellett volna. A srácok igazán nagyszerűen menedzseltek egy ilyen érzelmekkel teli mérkőzést. Így kell folytatnunk. Tudjuk, hogy csak egy lépésre vagyunk attól az álomtól, amiben augusztustól máig hittünk.”

A visszavágó pedig kedden lesz, mely minden bizonnyal egy újabb különleges mérkőzés lesz, hiszen az Inter élvezheti majd a hazai szurkolás előnyét. A győztes pedig vagy a Real Madriddal, vagy a Manchester Cityvel találkozik majd, miután 1-1-es mérkőzést játszottak.

Inzaghi hozzátette:

„Ez nyilvánvalóan egy derbi, így még érzelmesebb. A srácok tudják, hogy pontosan azt kell tennünk, amit a Benfica ellen a negyeddöntőben: nem a meccs irányítására gondolni, hanem a saját játékunkat játszani, azzal a minőséggel, amit a pályán mutattunk.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük