Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
17,029 $

Videón Mourinho újabb nagy győzelme a Romával, most az Inter ellen

Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
not image

Hujber Dávid

2022. október 2. - 14:54

Korábbi sikercsapata ellen tudott győzni José Mourinho, aki ezzel ismét bizonyította, hogy nagyon jó választás volt a rómaiak részéről, ahol egyre inkább megveti a lábait.

A portugál klasszis nem kevés nagy csapatot irányított a pályafutása alatt, és mivel még mindig csak 59 esztendős, legalább további 10 éve lehet a futballban edzőként. Akár több is, kérdés, hogyan érzi majd magát, mihez lesz kedve.

Soron kívül Orbán Viktor különleges meglepetése, amit személyesen adott át (videó)

Egy ideje Róma az otthona, ahol imádja az életet, és eddig összességében jó munkát végez. A Seria A nem ismeretlen számára, mivel 2008 és 2010 között az Inter menedzsere volt, szombaton pedig farkasszemet kellett néznie velük, bár továbbra is nagyon tisztelik a szurkolók, nem felejtették el neki a hatalmas sikereket.

Most azonban nem tudtak örülni az Inter szurkolói, mert a Roma 2-1-re megnyerte a forduló rangadóját. A 11. percben Dzeko ugyan betalált, a VAR miatt visszavonták a találatot, ám az Inter nem hagyta annyiban.

A 30. percben Dimarco gólja érvényes maradt, majd 10 perc sem telt el, Dybala találatával újra egál volt az állás. Ekkor egy hosszabb csend következett, míg a Roma játékosa sorra gyűjtötték be sárga lapokat, addig a 72. perctől ugyanezt játszotta el az Inter.

A 75. percben született a mérkőzés utolsó találata, a Manchester United korábbi védője, Smalling köszönt be, ami három pontot ért. Ez egy nagyon fontos három pont volt a Roma számára, mert harcban maradtak a címért, 16 pontjuk van, addig a listavezető Napolinak 20, majd jön a 17 pontos Atalanta és az AC Milan. A Romához hasonlóan az Udinese szintén 16 pontot gyűjtött eddig, bár akárcsak az Atalanta, egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.