Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Hiánypótló újítással állt elő az Instagram

TÉMÁK:
#Instagram
Fotó: Pexels
Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Instagram új funkciójának köszönhetően mostantól könnyedén helyreállíthatjuk a feltört felhasználói fiókokat.

Új fejlesztés elérhetővé tételéről számolt be az Instagram, amelynek segítségével a felhasználók a korábbinál sokkal könnyebben állíthatják vissza feltört vagy meghamisított fiókjaikat.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A Meta tulajdonában álló közösségi oldalt gyakran kritizálták amiatt, hogy nem nyújt megfelelő támogatást a felhasználók számára, ha azok a platform használata során valamilyen problémába ütköztek. A most elérhetővé tett megoldási központ azonban több olyan adatvédelmi és biztonsági eszközzel is rendelkezik, amely pozitív irányú változást hozhat ezen a téren.

A vállalat hivatalos weboldalán elérhető közlemény szerint az új fejlesztés gyorsabban és hatékonyabban segít majd minden olyan felhasználónak, akit a fiókjával kapcsolatos bármilyen esemény érintett.

A bejelentkezési problémákkal küzdő vagy feltört fiókok helyreállítására létrehozták például az instagram.com/hacked oldalt, ahol néhány adat megadása után a felhasználók könnyedén visszavehetik a profiljuk fölötti irányítást.

Fotó: Instagram

Azok, akik egy feltört vagy más hozzáférési problémával küzdő fiók helyreállítását szeretnék elérni, egy gyors azonosítás után már el is érhetik céljaikat. Ennek több módja is van, például két korábban használt jelszó megadása, vagy két követő megkérése a személyazonosság igazolására. Ha minden rendben megy, az Instagram újra a jogos tulajdonoshoz rendeli a fiók kezelését.

A vállalat további intézkedései közé tartozik a rosszindulatú, vagy magukat más személyeknek kiadó fiókok eltávolítása, valamint olyan jelvények bevezetése, amelyek a felhasználónév mellett megjelenve utalnak a hitelességre.