Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Váratlan Eb-sztár csatlakozhat Messiékhez a csatársorban a Barcánál

Fotó: Twitter/Italy
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 21:53

Nem lehet azt mondani, hogy a játékos a jövőt szolgálná, mert már elmúlt 30, de rövidebb távon akár meglepetést is okozhat.

A Barcelonának óvatosnak kell lennie, mert volt pár olyan igazolása, amik első ránézésre is furcsának tűntek, és végül nem is működtek. Most pláne jobb, ha figyelmesebbek, mivel nem dúskálnak a pénzben, de fontos lenne erősíteniük.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Eddig remekül igazoltak és nagy neveket hoztak a csapathoz, akiknek a többsége ingyen érkezett. Joan Laporta, az elnök további igazolásokat tervez, aki állítólag Ronaldo nevét is bedobta a kalapba, aki a Juventust készülhet elhagyni.

Sokkal valósabb opció lehet az Európa-bajnokságon tündöklő Insigne, aki 2010 óta futballozik a Napolinál, tehát már több mint tíz éve az olaszok birtokolják a játékjogát. Ez azonban hamarosan változhat, és nem kizárt, hogy a Barcelonánál köt ki.

A Napolinak is észnél kell lennie, mert az olasz csatárnak a szerződése jövőre lejár, így 2022-ben szabadon igazolhatóvá válik, ha nem hosszabbítanak vele. A Mundo Deportivo a Sportitaliára hivatkozva arról számolt be, hogy a katalánok is érdeklődnek a csatár iránt.

Mivel még mindig nem állapodott meg a klubjával a jövő június végén lejáró szerződésének meghosszabbításáról, lehetséges hogy a Barca előtt valós esély nyílhat a szerződtetésére. Kérdés, hogy valóban ő jelentené a legjobb megoldást a támadósorban, ahol már Depay is ott van Aguero mellett.

A Barca edzője még mindig nem tudja, mi lesz Messivel

Insigne imádja a klubját, közel 400 hivatalos eseményen húzta fel magára a mezt, miközben 109 gólnál jár. Az idei szezonban 35x kapott lehetőséget és 19 alkalommal köszönt be, amivel megdöntötte a korábbi gólrekordját az azóta menesztett Gattuso irányítása alatt.