Dollár
428,01 Ft
Euró
420,69 Ft
Font
478,08 Ft
Bitcoin
19,527 $

Ingyenes játéknapok az Xboxnál: a Control és a Hunting Simulator 2 is csak rád vár, hogy kipróbáld

Fotó: Xbox
not image

Borbély Fanni

2022. április 15. - 21:06

Most nem érdemes lustálkodni, hiszen az Xbox Free Play Days legújabb pakkja megérkezett, és csak rád vár, hogy kipróbáld a kínálatba bekerült játékokat.

Azok, akik rendelkeznek Xbox Live Gold és Xbox Game Pass előfizetéssel, ismét lubickolhatnak az ingyenesen kipróbálható játékokban az Xbox jóvoltából, ezúttal április 14-17. között. Az ingyenes próbaidőszak 17-én éjfél előtt egy perccel zárja be kapuit, így érdemes sietni, ha érdekelnek a játékok.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Egy szuper hírünk is van az ingyenes kipróbálható játékok kapcsán, ugyanis meghosszabbították a The Elder Scrolls Online próbaidőszakát, így egészen április 26. reggeléig nyúzhatjátok. Most pedig térjünk a lényegre: a promóció ideje alatt az összes online és offline mód elérhető az előfizetők számára a Control és a Hunting Simulator 2 alapjátékaiban, azonban a DLC-k nem, magyarul ezek a tartalmak nem lesznek kipróbálhatók:

  • Control – The Foundation és az AWE;
  • Hunting Simulator 2 – A Ranger’s Life, Beretta Weapon Pack, Beretta Model 486, illetve a Bear Hunter Pack.

A The Elder Scrolls Online esetében azonban kissé más a helyzet, mivel a játékosok az alapjátékon felül a Morrowind DLC-re is rárepülhetnek, a többi prémium DLC azonban nem lesz elérhető az ingyenes próbaidőszakban. Remek hír viszont, hogy minden előrehaladás és achievement megmarad, magyarul ha úgy döntesz, hogy végül meg is vásárolod az adott játékot, onnan folytathatod, ahol abbahagytad a próbaidőszak során.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.