Ingyen bezsebelhetjük az egyik legjobb Star Wars-játékot

EA
not image

Kulcsár Péter

2022. január 7. - 07:31

Az Amazon Prime előfizetői ezen a héten rengeteg újdonságban fognak részesülni, már ami az ingyenes videójátékokat illeti.

Ha ki szeretnénk próbálni az Amazon Prime előnyeit, egy hónapon keresztül mindezt ingyenesen megtehetjük. Nem is lehetne jobb alkalom erre, hiszen a szolgáltatás januárban összesen 9 játékot kínál a feliratkozóinak, amelyeket örökre megtarthatnak, így érdemes regisztrálni az oldalon.

A legnagyobb durranás talán a Star Wars Jedi: Fallen Order ingyenessé tétele, ami az EA kiadó souls-szerű akció-kalandjátéka, amit az elmúlt évek egyik legjobb sci-fi játékának tartanak – nem véletlenül, hiszen a grafikája és a gameplay-elemei egyaránt lenyűgözőek.

A kimagasló minőségű Star Wars-játékon kívül az előfizetők bepillantást nyerhetnek a Total War: Warhammer, a World War Z: Aftermath, a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, a WRC 7 FIA World Rally Championship, az Abandon Ship, a Paper Beast – Folded Edition, az In Other Waters, valamint a Two Point Hospital kalandjaiba is.

Jó hír, hogy a game-eket egészen január végéig beválthatjuk, ezért még közel három hetünk van arra, hogy behúzzuk őket, máskülönben elveszik az Amazon bőkezű év eleji ajánlata.