Újabb ingyenes horrorjátékkal melegít az Epic a közelgő halloweenra

Epic
not image

Takács Petra

2021. október 23. - 10:58

Az Epic Games Store tovább bővítette az október végén letölthető ingyenes játékainak listáját.

Talán nem meglepő, hogy halloweenhez közeledvén az amerikai videójáték-megosztó platformon a thriller- és horrorjátékok kerültek előtérbe, hiszen tavaly ugyanezt tapasztalhattuk meg, a trenden pedig nem változtattak.

Az Among The Sleep nevű, rémálomszerű game egészen október 28-ig zsebelhető be, az Epic azonban tovább bővítette a játékok felhozatalát, és egy újabb címmel örvendeztette meg a zsáner rajongóit.

Október 28-tól kezdődően egészen november 4-ig ingyenesen könyvtárunkba helyezhetjük a DARQ: Complete Edition című alkotást, amely során egy Lloyd nevű főszereplő bőrében találhatjuk magunkat, aki egy borzalmas rémálomba csöppen, ahonnan nincs kiút.

A fantáziájába és álomvilágába zárt kalandornak át kell élnie a legrémisztőbb történéseket, miközben az a cél, hogy kijusson saját agya fogságából, és feleszméljen.

Aki tehát szereti a horror tematikájú videojátékokat, ne habozzon, és látogasson el minél hamarabb az Epic Games Store-ra, ahonnan pillanatok alatt beszerezheti ezt a két fantasztikus indie címet, ehhez pedig nem kell más, csupán egy regisztráció a platform oldalán, valamint az Epic alkalmazásának telepítése a számítógépre.