Íme négy ingyenes játék, amelyeket azonnal bezsebelhetünk PC-re

Epic Games
not image

Kulcsár Péter

2021. december 21. - 21:38

Az Epic Games Store jóvoltából folytatódik a karácsonyi ünnepekre való ráhangolódás, mégpedig ingyenes játékok formájában.

A világ egyik legnagyobb videójáték-megosztó platformja ismét óriási leárazásokkal várja a rajongókat, és ha mindez nem lenne elég, akkor olyan game-eket is beszerezhetünk, amelyekért egyetlen forintot sem kell kiadnunk.

Az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, a The Vanishing of Ethan Carter lesz, amit december 20-tól kezdődően egészen e hónap végéig örökre a könyvtárunkba helyezhetünk.

A szóban forgó game egy 2014-es díjnyertes, sztoriközpontú alkotás, melyben a játékosoknak ki kell találniuk, hogy mi történt a szerencsétlenül járt Carter családdal, mégpedig szórakoztató, gyakran bonyolultabb rejtvények megoldásával, illetve akadályok leküzdésével.

További jó hír, hogy az említett játékon kívül még három game-et azonnal behúzhatunk, ha december végéig ellátogatunk az Epic Games Store-ba, így miénk lehetnek a Remnant: From The Ashes, a Neon Abyss és a Shenmue 3 című fantasztikus gyöngyszemek.

Ha esetleg még nem rendelkezünk Epic felhasználói fiókkal, akkor mást sem kell tennünk, csak regisztrálni a videójáték-megosztó oldalán, majd telepíteni az alkalmazást, ezt követően máris élvezhetjük a kalandokat.