Dollár
431,80 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
19,505 $

Négy szuper játékot zsebelhetünk be ingyen az Epic Games Store webáruházban

Epic
not image

Kulcsár Péter

2022. április 23. - 06:15

Érdemes ellátogatni hétvégén, valamint jövő hét folyamán az egyik legnépszerűbb videójáték-megosztó platformra.

Minden csütörtök izgalmas napnak számít az Epic Games Store-on, hiszen ekkor szokták frissíteni az ingyenes játékok kínálatát.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Nem volt ez másként legutóbb sem, hiszen két fantasztikus alkotást tettek elérhetővé kereken nulla forintért, azonban újdonság, hogy további két címről hullott le a lepel, amelyeket jövő héten helyezhetünk bérmentve a könyvtárunkba.

Mostantól kezdve egészen április 28-ig ingyenesen begyűjthetjük az Amnesia: Rebirth nevű horrorjátékot, ami a legendás Amnesia: The Dark Descent folytatásának számít, ezenkívül a Riverbondot is örökre megtarthatjuk, ami szintén egy túlélős kaland, amit akár négyen is játszhatunk kooperatív módban.

Ha mindez nem lenne elég, április 28. és május 5. között szintén bérmentve beszerezhetjük a Just Die Already című remekművet, ami egy bizarr, nyílt világú game, amit a Goat Simulator mögött álló fejlesztők alkottak meg, így kifejezetten megér egy próbát.

Végül, de nem utolsósorban ugyanebben az időablakban bezsebelhetjük a Paradigm-ot is, ami egy klasszikus, 2017-ben megjelent point-and-click stílusú kalandjáték, és amelyről kritikusok elismerően nyilatkoztak lenyűgöző humora, rejtvényei és hangjátéka miatt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.