Dollár
393,91 Ft
Euró
414,55 Ft
Font
479,84 Ft
Bitcoin
16,858 $

Ingyen is lenne Benzema cseréje a spanyolok veterán világbajnoka

TÉMÁK:
#Real Madrid
Róma, 2015. május 21. Giorgio Chiellini (b) és Fernando Llorente, a Juventus két játékosa ünnepel a labdarúgó Olasz Kupával, miután a Juventus 2-1-re legyõzte a Lazio csapatát a labdarúgó Olasz Kupa döntõjében Rómában 2015. május 20-án. A Juventus húsz év után hódította el újra a trófeát. (MTI/EPA/Alessandro Di Meo)
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Fernando Llorente annak idején nagyon közel volt a királyi gárdához. Akkor nem jött össze, most azonban, pályafutása alkonyán felajánlotta, hogy ingyen is hajlandó lenne a Real Madridban focizni.

A 37 éves világ- és Európa-bajnok labdarúgó legutóbb az Udinese játékosa volt, most viszont csapatot keres, és örömmel hagyná maga mögött a Serie A-t a La Liga-ért, főleg akkor, ha a Real Madrid hívná – írja a Fichajes.

Soron kívül Orbán Viktor is részt vett a MOL-csoport elnökségi ülésén

Erre ugyanakkor nem sok esély van, Llorrentét jelenleg egyedül a másodosztályban vitézkedő Eibar hívja, azonban a Cadena SER-nek adott interjújában megragadta az alkalmat a felhívásra.

Elmondta, hogy amikor a Real Madrid le akarta szerződtetni, még az Atheltic Bilbaónál volt, és nem akarták kifizetni az átigazolási díjat. Ám amikor lejárt a kontraktus, a Juventus gyorsabb volt, és ingyen megszerezte őt. De valójában mindig is a Realban akart játszani.

„Vitathatatlanul ők a világ legjobb csapata, hihetetlen, amit művelnek, különösen a Bajnokok Ligájában. A tavalyi szezon is fantasztikus volt. Ha hívnának, holnap ingyen távoznék” – vallotta be a spanyol csatár.

Fernando Llorente mindenesetre nem adja fel, továbbra is lehetőséget keres pályafutásának folytatására. Az elmúlt hónapokban ugyan csapat nélkül volt, de folyamatosan edz, hogy formában maradjon, hátha épp a Real Madrid hívja.