Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Agyonvertek egy férfit Indiában, mert meg akarta akadályozni, hogy lányát szexuálisan zaklassák

Fotó: Unsplash/ Shiv Narayan Das
Külföld
not image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Fényes nappal vertek agyon egy ötven éves muszlim férfit Indiában, Uttar Prades egy falujában, mert megpróbálta megvédeni lányát három férfitól.

A The Siasat Daily beszámolója szerint Majid Ali lánya vasárnap egy gyümölcsöskertbe indult, amikor három férfi szóban zaklatni kezdte és megragadták a karját. A lánynak azonban sikerült kiszabadulnia, és hazatérve elmondta édesapjának, mi történt vele.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Majid Ali és fia ezután a három férfi egyikének otthonához ment, ahol azonban a szexuális zaklatással gyanúsított férfiak öt társukkal együtt brutálisan összeverte őket.

Majid Alinak sikerült elmenekülnie a helyszínről, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hazaérve összeesett, és nem sokkal később életét vesztette. 

Az indiai hatóságok nyolc személy ellen eljárást indítottak, a Majid Ali lányát zaklató három férfit pedig letartóztatták.

A rendőrség közleménye szerint a törvényszéki orvosi vizsgálat eredményeinek fényében kerül sor további lépésekre. Három nőt, a gyanúsítottak édesanyjait szintén letartóztatták.