Íme, a PlayStation Plus júniusi ingyenes játékai

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A PS Plus-előfizetők júniusban három játékot tölthetnek le ingyenesen, melyek PS4 és PS5 konzolokon egyaránt elérhetőek.

Kiderült, mely címeket kínálja a Sony PS Plus-előfizetőinek júniusban. Ebben a hónapban minden PS Plus-előfizető igényt tarthat az NBA 2K23-ra, a Jurassic World Evolution 2-re és a Trek to Yomira.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, hamarosan indul a PlayStation legújabb promóciója, a Days of Play, melynek keretében 25 százalék kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az éves PS Plus-előfizetéseket, így azoknak a játékosoknak sem kell aggódniuk, akik még nem rendelkeznek előfizetéssel.

Az NBA-döntő közeledtével nem is jöhetne jobbkor az ingyenes NBA 2K23: a cím a pályán játszható játékmenet mellett szép fejlesztésekkel érkezett, többek között a játékmódok és a funkciók tekintetében. A legfontosabb azonban talán az, hogy a The Jordan Challenge keretében a kosaras rajongók 15 ikonikus játszható pillanattal végigjárhatják Michael Jordan legendás karrierjét.

Ha láttad a Jurassic World-filmeket, és te is azt mondogattad magadban, hogy „sokkal jobban tudnám irányítani ezeket a genetikailag módosított dinoszauruszokat”, a Jurassic World Evolution 2-nél nem is találhatnál erre jobb lehetőséget.

A játék a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom eseményei után játszódik, a menedzsment szimulátor pedig lehetővé teszi, hogy létrehozd a saját dinóparkodat. Többféle mód áll rendelkezésre, köztük egy kampánymód Jeff Goldblummal, egy sandbox mód és egy kihívás mód, mely próbára teszi menedzseri képességeidet.

Eközben a harmadik ingyenesen elérhető cím, a Trek to Yomi egy oldalnézetes, Kurosawa-filmek stílusában renderelt akciójáték. Szamurájként csöppenünk bele az Edo-korszakba Japánban, és mondnunk sem kell, hogy a játék egészen lenyűgözően szép. Noha a harc ismétlődik, a Trek to Yomi egy rövidke játék, és tökéletes társ lehet egy szomorkás, esős napon.

A 2023. június 6-tól letölthető PlayStation Plus ingyenes játékok listája:

  • NBA 2K23 (PS5, PS4)
  • Jurassic World Evolution 2 (PS5, PS4)
  • Trek to Yomi (PS5, PS4)