Íme az Xbox Games with Gold áprilisi kínálata!

not image

Kulcsár Péter

2020. április 1. - 13:00

A PlayStation Plus korai bejelentése után nem kellett sokat várnunk a riválisra sem. Mutatjuk, miket tartogatnak számunkra a redmondiak!

A Microsoft szokásához híven négy játékot kínál ebben a hónapban is, amelyek közül az első kettő már mától elérhető. Hozzájuthatunk ezekhez a gamekhez, ha rendelkezünk aktív Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel.

Project Cars 2 (április 1-től 30-ig)

A Slightly Mad Studio autós szimulátora egész hónapban ingyenes lesz. A játékban 180 versenygép közül választhatunk – ezek között vannak utcai autóktól kezdve sportkocsikon keresztül Le Mans-i prototípusokig szinte minden. Közel 60 különböző helyszínen és 140 pályán versenyezhetünk a számítógép ellen, de természetesen kipróbálhatjuk magunkat online is a többjátékos módban. A Project Cars 2 a finomhangolt fizikájával, a változatos pályáival és az időjárás dinamikus változásával tökéletes választás lehet, ha egy kis autós kikapcsolódásra vágyunk.

Fable Anniversary (április 1-től 15-ig)

Az eredetileg Xbox 360-ra kiadott akció-RPG újragondolt és grafikailag átdolgozott változata egészen biztosan szórakoztató lesz azok számára, akik szeretik a szerepjátékokat. Megéri egyszer azoknak is kipróbálni, aki még nem hallott erről a fantasztikus sorozatról.

Knights of Pen and Paper Bundle (április 16-tól május 15-ig)

A látványos, művészi pixelgrafikával rendelkező körökre osztott akciójáték mindkét része miénk lehet teljesen ingyen. Megkapjuk az alap játékok mellé a különféle kiegészítőket is, így kellemes időtöltés lehet majd számunkra.

Toybox Turbos (április 16-tól 30-ig)

A korábban Xbox 360-on megjelent Toybox Turbos egy aranyos versenyzős játék, amelyben 35 különböző autóval róhatjuk a köröket 18 bolondos pályán. Akinek bejön ez a stílus, nagyon jókat fog tudni vele játszani.