Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Mióta itt jártál:

Ilyen szexi bikiniformában kezdte meg a 2023-as évet Rita Ora

Fotó: Instagram/Rita Ora
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora formásabb, mint eddig bármikor, gyakorlatilag egy deka felesleg nincs rajta, rendkívül szexin áll rajta a bikini.

Most, hogy itt az új esztendő, fejben már lassan a melegebb napokra kezdünk el koncentrálni, akkor is, ha azok távolabb vannak. Az ünnepek elteltével elkerülhetetlen, hogy egyre többször jusson eszünkbe a nyár.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nekünk egyértelműen a nyár a kedvenc időszakunk a jó idő, a hangulat és a sok napsütés miatt. Felülmúlhatatlan, amikor még este 8 órakor is fent van a nap, nem mint most, amikor kora délután elkezd esteledni.

Jó hír, hogy ez percről percre változik, és a nyár már útra kelt, még ha jelenleg messze is van. Pikkpakk eltelik ez a pár hónap, és azon kapjuk magunkat, hogy jönnek a nyári hónapok, amik szintén gyorsan eltelnek.

Már most érdemes foglalkozni a nyári formával, elsősorban saját magunk miatt, mert mindig jó kihozni a maximumot. Rita Ora is ezt teszi, aki minden évszakban nyári formát mutat, ráadásul nem is akármilyet.

2023-at is bődületesen nagy bikiniformában kezdte meg, amit az alább látható képek bizonyítanak. Szokásához híven nagyon stílusosra vette a figurát, a tőle megszokott lazasággal üzent a fotókon keresztül.

Még több bulvár: Bíró Bea: rájöttem, hogy Magyarország átlag magyarként sem egy élhető hely