Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

Ilyen kerek feneke is csak Carmen Electrának lehet, vadító a Baywatch sztárja

Fotó: Instagram/Carmen Electra
not image

Hujber Dávid

2021. május 4. - 10:12

A Baywatch nagy sztárja gondoskodott arról, hogy ismét róla beszéljenek a közösségi médiában, ahol egyre többen kerülnek nyári hangulatba.

Ha kinézünk az ablakon, lényegesen jobb idő fogad bennünket, mint az elmúlt időszakban, mert leszámítva pár napot, ez egy nagyon hideg március és április volt. Még a hó is leszakadt abban a hónapban, amikor nagyon nem kellett volna…

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Most azonban a csajok már elkezdték próbálgatni a fürdőruhájukat, ami nem véletlen, hiszen májust írunk, amivel hivatalosan is megkezdhetjük a nyári időszakot. Gyakorlatilag egy lépésre vagyunk ettől, és minden adott lehet egy izgalmas nyárhoz.

A nők többsége számára kiemelten fontos kérdést jelent, hogy milyen fürdőruhát választanak maguknak az aktuális szezonra, és ez most sincs másképp. Általában több új szettel készülnek, és nemcsak a kétrészes darabok hódítanak.

Az utóbbi időben az egyrészes fürdőruhák is igen komoly helyet követeltek maguknak a divat világában, és arra lettünk figyelmesek, hogy sokan teszik le mellettük a voksukat. Erre a hírességek szintén nagy hatással vannak, akik elég meggyőzőek tudnak lenni.

Az év egyik legszexibb dekoltázsát villantotta meg Jennifer Lopez

Itt van például Carmen Electra, aki az évtizedek alatt szinte semmit sem öregedett, és még mindig az egyik legcsinosabb, legvonzóbb nő. Az új fürdőruhája ugyancsak ezt támasztja alá, ami egy egyrészes verzió.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.