Ilyen Jennifer Lopez reggeli arca, smink nélkül: nincs több kérdésünk!

not image

A T-800-as

2020.augusztus.2 - 15:50

Az 51 esztendős világhírű énekesnő reggeli ébredés után is nagyon szép, amit most a rajongóinak mutatott meg. Jöttek is a szebbnél szebb dicséretek.

Az 51 esztendős világhírű énekesnő reggeli ébredés után is nagyon szép, amit most a rajongóinak mutatott meg. Jöttek is a szebbnél szebb dicséretek.

Nem minden nőnek áll jól a sok smink, és vannak, akik valóban túlzásba viszik mindezt, még akkor is, ha elsősorban az a legfontosabb, hogy elégedettek legyünk magunkkal. Ugyanakkor nem mindenki találja meg a helyes utat.

Sminkelni sem könnyű, és vannak, akiknek különleges érzékük van ehhez, mindenfajta szakmai képzettség nélkül. Valahogy a nőkhöz hozzátartozik mindez, bár egyesek azt vallják, hogy nincs szükség „púderre”.

https://www.instagram.com/p/CCo-qXcpDda/

A többség azonban sminkkel, ha nem is ugyanolyan módon. Az 51 éves Jennifer Lopeznek nagyon jól állnak a sminkek, de azt kell mondjuk, hogy a természetesen valójában is egy szép nőről beszélhetünk, aki sokak nagy kedvence.

Az évtizedek alatt természetesen J.Lo is tanult pár praktikát, amiknek nagy hasznát vette, és veszi továbbra is. Sokszor azonban igazi profik készítik el a sminkjét, és van, amikor mindenfajta kiegészítő nélkül tölti a napját, elsősorban otthon.

Nincs mit szégyellnie, mint azt láthatjuk is az egyik reggeli szelfijéből. Azt gondolhatnánk, hogy ebben a formában sokkal inkább kijöhet a kora, de nem… Egyszerűen tényleg nem fog rajta az idő, semmilyen formában!

https://www.instagram.com/p/CDWfr8dpdXV/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/nicole-scherzinger-ezt-most-nagyon-odarakta-bikiniben-tancol-vagy-mi/