Így tökéletesíti bombasztikus fenekét Sarka Kata

not image

Takács Petra

2021.március.2 - 17:46

Sarka Kata is azok közé tartozik, akik semmit sem bíznak a véletlenre és a tökéletes formára hajthatnak, ami nála már megvan egy ideje.

A jó idő beköszöntével mindenkinek jobb kedve lett, ezt tisztán látni. Remek hatással tud lenni a melegebb időjárás az emberekre és erre most minden eddiginél nagyobb szükség van a koronavírus-járvány miatt.

A rossz idő miatt az ember kevesebbet van odakint és mivel kerüljük a zártabb tereket a vírus miatt, még inkább bezárva érezhetjük magunkat. Ebben sokat segíthet az, hogy egyre többször van melegebb idő és a nap is tovább marad fent.

Mi is pontosan érezzük magunkon, hogy több energiánk van, illetve lényegesen nagyobb elánnal vetjük bele magunkat az edzésekbe. Valahogy a futás is jobban, energikusabban megy, aminek kifejezetten örülünk.

Sarka Kata, aki nemrég a vasárnapi napsütésben mártózott meg, egészen kiváló formában van és amikor azt gondoljuk, hogy innen nincs feljebb, mindig bizonyítja, hogy ez az elmélet nem állja meg a helyét.

Istenes Bence a kamerák előtt sírta el magát, amikor az édesapjáról beszélt

Ezúttal fenékedzés közben nézhetjük meg a tökéletes testű sztárt, aki imádja ezt a gyakorlatot és talán ilyenkor ő is teljes mértékben ki tud kapcsolni. Mint mindig, az ehhez hasonló tartalmak csak korlátozott ideig érhetőek el, szóval igyekezettek! A videó ezen a linken keresztül érhető el, nézhető meg!