Így reagált Koeman Messi „sétálgatására” a Kijev ellen

not image

A T-800-as

2020. november 7. - 12:24

Lionel Messi több kritikát is kapott a Kijev elleni Bajnok Ligája mérkőzést követően, mivel az argentin aranylabdás sokszor csak „sétálgatott” a pályán.

Lionel Messi több kritikát is kapott a Kijev elleni Bajnok Ligája mérkőzést követően, mivel az argentin aranylabdás sokszor csak „sétálgatott” a pályán.

Továbbra sem tudni, hogy mi lesz Messi jövője, de az kizárt, hogy visszavonuljon. A korábbi hírek szerint eddig az Inter Milan tette le számára a legjobb ajánlatot az asztalra, bár a Manchester Cityre több esély lehet, ha Pep Guardiola és Sergio Aguero marad.

Lionel még mindig nincs csúcsformában a nyári „szappanopera” óta, és legutóbb kapott némi kritikát, miszerint a hétközi Kijev elleni mérkőzésen sokszor csak „sétálgatott”, nem volt túl aktív, ami sokba is kerülhetett volna számukra.

Voltak, akik lustának nevezték Messit, és nem tűnt a legmotiváltabbnak. A Barcelona edzője, Ronald Koeman is reagált ezekre az állításokra, közvetlen a hétvégi menetrend előtt. A holland semmi rosszat nem lát a helyzetben.

„Bárkiről lehet képet készíteni sétálgatás közben. Nem érdekel. Nem láttam őt sétálgatni. Ha vitát akarsz generálni, az a te problémád. Nem értek egyet ezzel.” – idézte Koeaman kissé dühösnek tűnt nyilatkozatát a Football Critic.

Pedri akár Messi-mezt is húzhatna magára: őrület, amit a labdával csinál

Az Everton és a Southampton volt főnöke elégedett Messi játékával, még akkor is, ha az magához képest talán nem a legjobb. A lelkiállapotát pedig csak nagyon kevesen ismerhetik, talán még Koeman sem.

„Leo egy nagyszerű játékos, és azt akarjuk, hogy a pályán legyen, ahol képes különbséget tenni. Különösen támadásban fontos a szerepe, és most különböző pozíciókban játszott. Volt 9-es, és szélső is. Hiszünk benne, és mindig képes problémát okozni az ellenfeleknek.”

„Érzelmileg azt látom rajta, hogy jól van és erős, mindig élvezi ezt a sportot. Sokat mutat, és minden játékoshoz hasonlóan vannak nehezebb időszakok, amikor épp a labda nem pattan be a kapuba.” – zárta le a holland.