Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Mióta itt jártál:

Így nyert a Chelsea a Leicester City otthonában (videó)

Fotó: EPA/Andy Rain
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Videós összefoglaló a Chelsea újabb fontos győzelméről, akik szép lassan kikerülhetnek abból a bizonyos mély gödörből.

Kisebb csoda, hogy Potter még mindig a Chelsea kispadján ülhet, de ez még nem jelenti azt, hogy ne rúgnák ki a szezon vége előtt, vagy legkésőbb az utolsó forduló után. Komoly meglepetés lenne, ha a következő idényben is ő irányítaná a londoni alakulatot, mely egy ideje gödörben van.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A hírek szerint Mourinho jó eséllyel pályázik arra, hogy harmadszorra is átvegye az irányítást Londonban, ugyanakkor Zidane érkezése sem zárható ki, bár erre jóval kisebb az esély, mert a francia legenda a PSG-hez tarthat.

Mindenesetre a Chelsea mostanában jobb formát mutat, sikerült továbbjutniuk a Bajnokok Ligájában, és egy fordulat végén akár nyerhetnek is, mint nem is oly rég Tuchellel, aki szintén opció a PSG-nél.

Szombaton lépett pályára legutóbb a Chelsea, és azzal a lendülettel nyert is, míg a Liverpool nagy meglepetésre kikapott egy sokkal hátrébb vitézkedő csapattól, akiket pár hónappal ezelőtt 9-0-ra vertek.

A Chelsea egy ideje nem tud elmozdulni a 10. helyről, nagyon sűrű körülöttük a mezőny, és a hátralévő meccseiket hozniuk kellene ahhoz, hogy akár a negyedik helyet is el tudják csípni, ami BL-indulást ér.