Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Így nézhet ki évtizedek múlva Rácz Jenő (fotók)

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő a pihenés alatt sem unatkozik, most épp azt mutatta meg, hogyan nézne ki idősebb korában.

Köszönhetően a mai technikának, azt is megnézhetjük, várhatóan hogyan nézünk majd ki évtizedekkel később. Nyilván ez nem ilyen egyszerű, mert sok függ attól, milyen életet élünk, mit fogyasztunk, és így tovább.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Nem beszélve a krémekről, a kezelésekről, és sokáig folytathatnánk a sort. Ettől függetlenül érdekes látni magunkat jó pár évvel később, ami általában a férfiaknak érdekesebb, mert a nők inkább fiatalosabbak szeretnének maradni.

Rácz Jenő korábban már megnézhette magát ilyen körülmények között, ráadásul a valóságban. Az RTL műsorában hosszú éveket ugorhatott előre, és számára is nagyon furcsa volt szembesülni az öreg önmagával.

Most, hogy Jenőnek a térdműtétje miatt otthon kell pihennie, több ideje van. Talán az egyik unalmasabb órájában nézte meg magát idősebb korában az applikáció segítségével, először rövidebb, majd hosszabb hajjal.

A második talán még jobban áll neki, hiszen nemigen láthattuk még hosszú hajjal, amire különösen odafigyel. Minden bizonnyal ennél szebben fog megöregedni, és az még nagyon arrébb van, hiszen csak a 30-as éveiben jár.

Még több fotó: Szegedi Fecsó maximum egyszer-egyszer teszi tisztába a gyerekét