Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Így nézett ki 17 évvel ezelőtt Rubint Réka és Schobert Norbi egymás mellett

not image

A T-800-as

2021. január 27. - 17:06

Egy újabb, lassan húsz esztendővel ezelőtti kép került elő az albumból, amikor még a divat is nagyon más volt.

Érdekes látni azt, hogy a divat mennyire változik, akár egyik évről a másikra. Ez pedig hatványozottan igaz, ha majdnem húsz esztendő telik el. Tegyük hozzá, totálisan más mintha a 80-as és a 2000-es éveket hasonlítanánk össze egymással, mint például 2000-et a 2020-as esztendővel.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Schobert Norbi az utóbbi időben egyre több olyan régi képet oszt meg a közösségi médiában, amiket eddig nem láthattunk. Ha megnézzük az évszámokat, pláne tudatosulhat bennünk, hogy milyen régóta alkotnak egy párt.

Norbi és Réka valóban elválaszthatatlanok, voltak nehéz időszakaik, de együtt maradtak, és most talán minden eddiginél egységesebbek. Egyikőjük sem tudja elképzelni magát a másik nélkül, és ez elég ritka ennyi idő után.

Így néz ki most Dér Heni smink nélkül

Norbi 2004 júliusának végén elég fitten feszített, és akkoriban azért még más volt a testfelépítése. Jegyezzük meg, lassan 17 év telik el a fotó óta. Réka már akkor is penge volt, de szinte össze sem hasonlítható a mostani formájával.

Norbi felesége brutális formában van, és ennél jobban már nehezen nézhetne ki. Minden izma kidolgozott, feszes és erős. Akik 17 évvel ezelőtt nagyon izmosnak tartották, azok most talán szóhoz sem jutnának.