Clouds
21 Budapest
Dollár
359,72 Ft
Euró
388,30 Ft
Font
433,51 Ft
Bitcoin
23,455 $

Így néz ki most Dér Heni smink nélkül

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Dér Heni ezúttal smink nélkül mutatta meg magát, mert ez is hozzátartozik a valósághoz, és az énekesnő igyekszik minél szélesebb körben betekintést adni az életéről.

Vannak sztárok, akik nagyon óvják a magánéletüket, és úgy döntenek, hogy szinte semmilyen betekintést nem adnak ebből a rajongóknak. Egyesek csak kisebb pillanatokat osztanak meg, vagy teljesen általános képeket töltenek fel.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

Nyilván találunk olyan hírességeket is, akik pedig már talán túl sokat próbálnak megmutatni az életükből. Ez egyrészt visszás lehet, másrészt megszűnik az a fajta kíváncsiság, amitől érdekesebbek voltak az emberek számára.

Heni valahol középen evezhet, mert nem mutat túl sokat, de azt sem lehetne mondani, hogy kényszeresen óvná a magánéletét a közösségi médiától. Sok olyan pillanatot oszt meg, amiket más nem, és néha ebből konfliktus is származik.

Szinte alig takarja valami Elizabeth Hurley méretes kebleit

A híres énekesnő jól lavíroz ezeken a vizeken, és részben ennek is köszönhető az, hogy lassan már 345 000 követőt számol az Instagramon, ami Magyarországon egy igen jelentős szám, és nyilván sok nagy szponzor figyelmét keltheti fel.

„Szerintetek mi a különbség a tegnapi fáradt, de kisminkelt, és a mai kialudt smink nélküli fejemen?? Ezerszer inkább vagyok ilyen..:)) A mosoly nagy fegyver..:)) Ti hogy látjátok??:)” – tette fel a kérdést Heni az egyik friss posztjában a kulisszák mögött, otthon pihenve a pocakjában Bendegúzzal.