Dollár
396,66 Ft
Euró
403,16 Ft
Font
477,19 Ft
Bitcoin
23,449 $

Így néz ki 45 évesen Reese Witherspoon, Doktor Szöszi

Fotó: Instagram/Reese Witherspoon
not image

Hujber Dávid

2021. március 22. - 21:59

45 éves lett Hollywood egykori nagy kedvence, aki többek között Oscar-díjas színésznőnek is mondhatja magát.

Nagyon telik az idő, jól bizonyítja mindezt az a tény, hogy 45 éves lett Reese Witherspoon, Hollywood egykori fiatal csillaga, aki 1991 aktív a szakmában, tehát igen korán elmerülhetett a filmezés világában.

Soron kívül Óriási pénzbírságot kapott a DIGI

Azóta nagyon sok minden történt, többek között édesanya lett, méghozzá három alkalommal is. Az Oscar-díjat 2005-ben, pályafutása csúcsán kapta meg a „Nyughatatlan” amerikai-német életrajzi filmben alakított szerepéért.

Sokaknak azonban a Doktor Szösziből lehet ismerős, aminek az első része 2001-ben látott napvilágot. A mai napig nagy kedvence az embereknek, egy remek vígjáték, mely komoly lökést adott a színésznő karrierjének.

Kim Kardashian mellei teljesen betöltik a teret

Pár évvel később fel is ért a csúcsra és átvehette az Oscar-díjat, amire 2001-ben nem sokan számíthattak. Ez is megmutatja, hogy a 45. születésnapját ünneplő világsztár milyen sokoldalú és tehetséges.

Az Instagramon szintén népszerű, több mint 25 millió követőt számol a neve mellett, ami nem kevés, különösen, hogy egy másik generáció tagja, hiszen a 2000-es évek elején még hírből sem lehetett hallani a közösségi médiáról. Witherspoon nem sokat öregedett azóta, remekül tartja magát, mint ez a friss kép is mutatja.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.