Így néz ki 45 évesen Reese Witherspoon, Doktor Szöszi

Fotó: Instagram/Reese Witherspoon
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

45 éves lett Hollywood egykori nagy kedvence, aki többek között Oscar-díjas színésznőnek is mondhatja magát.

Nagyon telik az idő, jól bizonyítja mindezt az a tény, hogy 45 éves lett Reese Witherspoon, Hollywood egykori fiatal csillaga, aki 1991 aktív a szakmában, tehát igen korán elmerülhetett a filmezés világában.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Azóta nagyon sok minden történt, többek között édesanya lett, méghozzá három alkalommal is. Az Oscar-díjat 2005-ben, pályafutása csúcsán kapta meg a „Nyughatatlan” amerikai-német életrajzi filmben alakított szerepéért.

Sokaknak azonban a Doktor Szösziből lehet ismerős, aminek az első része 2001-ben látott napvilágot. A mai napig nagy kedvence az embereknek, egy remek vígjáték, mely komoly lökést adott a színésznő karrierjének.

Kim Kardashian mellei teljesen betöltik a teret

Pár évvel később fel is ért a csúcsra és átvehette az Oscar-díjat, amire 2001-ben nem sokan számíthattak. Ez is megmutatja, hogy a 45. születésnapját ünneplő világsztár milyen sokoldalú és tehetséges.

Az Instagramon szintén népszerű, több mint 25 millió követőt számol a neve mellett, ami nem kevés, különösen, hogy egy másik generáció tagja, hiszen a 2000-es évek elején még hírből sem lehetett hallani a közösségi médiáról. Witherspoon nem sokat öregedett azóta, remekül tartja magát, mint ez a friss kép is mutatja.