Így közölte a nagy hírt Gáspár Evelin a szüleivel, Győzike fel is kapta a vizet

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.16 - 10:27

Győzikét nehéz meglepni, de időről időre sikerül, ami leginkább a családja részéről igaz. Ezúttal Evelin közölt vele egy hírt, aminek nem tud örülni.

Győzike és Bea épp a konyhában beszélgettek, amikor megjelent Evelin, az idősebbik lányuk. A Győzike Show egykori gyereksztárja régóta tervezgeti a külön életet, mert bármennyire is szereti a családját, szeretne egy saját kis zugot.

A LifeTV kamerái is ott voltak, amikor Evelin bejelentette a nagy hírt, miszerint elköltözik, hosszú idő után elhagyja a hatalmas családi villát, ahol a gyerek-és tinikorát töltötte. Felnőtt nőként úgy érzi, ideje különálló életet kezdenie.

„Mondok valamit, lehet, hogy meglepődsz, de elköltözök…” – jelentette ki Evelin, amire Győzike igen furcsán kezdett el nézni. „Ki költözik el?” – tette fel a kérdést kissé indulatosan a családfő. „Elég volt a mamahotelből, és a papabankból. Megyek, szedem a tarisznyámat, és útra kelek.”

Gáspár Győző Lamborghinit ajándékozott Virág párjának, majd jött a sokk

Kiderült, hogy miért nem tudták elérni Evelint telefonon, aki akkor épp a lakása kapcsán írta alá a szerződést. „Most megint jönnek az aggodalmak. Jön a félelem. Hát én nem örülök neki, hogy elmegy, és nem örülök, hogy bejelentette.” – mondta Győzike.

Evelin édesapja megkérdezte, ki fog neki ezentúl vasalni? Bea szerint mivel a lánya eddig sem vasalt, majd felmegy hozzá, és megcsinálja neki ő. Győzike nem érti, minek dobnak ki pénzt havi szinten az ablakon azzal, hogy albérletet fizetnek.

„Én úgy vagyok ezzel, dobtam már ki rosszabb dolgokra is pénzt.” – folytatta Evelin, aki úgy érzi, már keres annyi pénzt, hogy külön lakjon, és közben a budapesti ingázással nagyon sok pénze megy el üzemanyagra. „Meg szeretnék privát szférát.”

Bea igazat ad Evelinnek, szerinte semmi rossz nincs ebben, miközben Győzike annyira belejött, hogy megkérdezte Virágot, ő nem akar esetleg elkötözni.