Így énekelte Stohl András Demjén Ferenc slágerét Hajdú Péter műsorában

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.18 - 00:49

Tudhattuk, hogy Stohl András dalra fog fakadni, és Demjén Ferenc egyik nagy slágerét is elénekelte, amivel elég nagy sikert aratott.

Stohl igen komoly karriert tudhat maga mögött, ami még mindig tart. Azon kevesek egyike, aki a színház és a filmezés mellett a televíziózásban is letette a névjegyét. Voltak idők, amikor kikerülhetetlen figurája volt a tévének, különösen a Való Világ idején.

Jelenleg a TV2 családjának tagja, ahol legutóbb a Dancing with the Stars első évadát vezette a szintén az RTL Klubtól érkezett Kiss Ramóna mellett. András vérprofi, rendkívül tapasztalt, aki tökéletes figurája az ilyen műsoroknak.

Most egy igen más szerepbe került azzal, hogy elfogadta Hajdú Péter meghívását az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban, aminek jelenleg a második évada fut a LifeTV-n. Egy újabb remek és izgalmas 24 órát hoztak össze a sztárok, sok emlékezetes pillanattal.

Páran ismét Tóth Andi melleire koncentráltak az Instagramon

András színészként énekelni is tud, és nem is rosszul, amit korábban is bizonyított a különböző szerepeiben. Ez valahol hozzátartozik a színészi világhoz, és a nézők részben elvárják, hogy a művészek erre is képesek legyenek.

András Demjén Ferenc egyik nagy slágerét, a „Jöjj vissza vándort” adta elő Péter társaságában, aki csak szótlanul figyelt, hallgatta a produkciót. Érdemes megnézni, hogy a színész mennyire beleéli magát a dalba, amit szépen adott elő.