Így edz egy F1-es pilóta, brutális: figyeld az arcát (videó)

not image

A T-800-as

2021.február.24 - 00:20

Két videót is megosztott magáról az ismert F1-es pilóta, aki nagyon keményen edz, hogy a lehető legfittebb legyen az új szezonra.

Pierre Gasly az elmúlt időszakban egy olyan hullámvasútra ült fel a karrierjében, mint csak nagyon kevesen, főleg a Forma-1-ben. 2017 óta versenyez a legnagyobb kategóriában, így igen fiatalon megkapta a lehetőséget.

Még mindig csak 25 esztendős, és bizonyította, hogy sokkal tehetségesebb annál, mint azt gondolnák. Ugyan a Red Bullnál ott volt számára a nagy sansz, nem tudott élni vele, és hamar megváltak tőle, vagyis visszafokozták a Toro Rossóhoz.

A sors furcsa fintora, hogy az utódja, Alexander Albon még gyengébb volt, és már a Forma-1-ben sincs, elvesztette a helyét a rajtrácson. Ezzel szemben Gasly az egyik legjobb formával rukkolt elő az AlphaTaurinál, miközben futamot nyert Olaszországban.

Egy őrületesen nagy ajánlatot utasított vissza a Barcelona Fatiért

Joggal érdemelte ki azt, hogy a csapatnál maradhatott, és ha így folytatja tovább, lehet még esélye arra, hogy újra egy top-csapatnál versenyezzen. Most azonban minden erejével a következő alphatauris idényére koncentrál, a 2021-es szezonra.

Brutálisan keményen edz, és két olyan videót is megosztott, amin terheléses edzésmunkát végez. Közben egyre erősebb és a bemutatkozása óta elég sok izmot dobott fel magára, már amennyire az lehetséges az F1-es szabályok mellett.