18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Igazságszérumot kért az idősek életét kioltó sorozatgyilkos a bíróságon

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. június 25. - 14:42

T. Tamást három rákóczifalvi idős ember meggyilkolásával vádolnak a helyi lakosok, a vádlott a bíróságon igazságszérumot kért, hogy bizonyítsa ártatlanságát.

A Blikk magazin riportjából kiderült, a Szolnoki Törvényszékre a gyulai börtönből távmeghallgatással bejelentkező T. Tamás többször is unottan, a fejét vakargatva hallgatta a csütörtöki iratismertetést.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Csak akkor figyelt, amikor az ügyész azzal vádolta őt, hogy sorozatjelleggel követte el a gyilkosságokat, emberi mivoltából kivetkőzve ölte meg mindhárom áldozatát. Ezért életfogytig tartó fegyházbüntetést és vagyonelkobzást kért rá a vád képviselője.

A tárgyaláson kiderült, Tamás első áldozata a Vasvári utcában élő Géza bácsi volt, akinek halálát a rendőrség akkor balesetként könyvelte el. Még a halottkém jelentésében is az szerepelt, hogy az idős férfi leesett a padlásfeljáróról, majd az emiatt szerzett sérülésekbe halt bele. Ám Géza bácsi családtagjai ezt nem fogadták el.

Az újra elrendelt nyomozás végén kiderült, az akkor 25 éves T. Tamás agyonverte a jótevőjét, aki nemcsak alkalmi munkákat adott neki, de az ebédjét is megosztotta vele. Azonban egy vita végén a fiatalember rátérdelt az idős bácsi mellkasára, aki sorozatos bordatöréseket és súlyos fejsérülést szenvedett, majd fél óra múlva meghalt.

Védőbeszédében dr. Somodi László, T. Tamás kirendelt ügyvédje kiemelte, semmilyen közvetlen bizonyíték nincs a védence ellen, csupán a visszavont beismerő vallomása, ezért azt kérte, mentsék fel a vádlottat.

T. Tamás utolsó szó jogán igazságszérumot kért magának: “nyilvánvaló, hogy ezzel az indítvánnyal elkésett” – válaszolta neki a bíró, aki a végső ítéletet az ügyben július 13-án hirdetheti meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.