18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Igazi horrorsztori: megmarkolták Pásztor Anna mellét, aki kiharapott egy darabot a férfi kezéből

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021. május 4. - 18:03

Pásztor Anna nem hagyta annyiban a dolgot, és finoman szólva is megvédte magát, ami élete egyik nagy emlékezetes jelenete marad.

Anna a LifeTV vendége volt a Brékingben, ahol az „elvek és tettek” volt a téma, melynek kapcsán a híres énekesnő és a Dancing with the Stars döntőse elmesélt egy igen meredek sztorit, ami nem múlt el nyomtalanul.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

„Az egyik legrosszabb sztori… nem tudom, hol kezdjem. Tóth Verácska barátnőmmel egyszer elmentem egy jachtos túrára, mert meghívták énekelni. Ügyvédbojtároknak kellett énekelnie, engem meg elvitt magával.”

„Csodáltam az előadást, utána bulika volt, táncoltunk, az ügyvédbojtárok ittak. Ezek elkényeztetett ügyvédbojtárok voltak, gazdag apukával, satöbbi.” – folytatta Anna, hozzátéve, hogy akkor jelent meg az új albumuk, amin mezítelen kebellel van, mint a szabadság vezeti a népet reprodukciója.

„Az egyik bojtár a tánc hevében úgy gondolta, hogy lecsekkolja az én mellemet, kérdezés nélkül. Tehát rányúlt, megmarkolta a mellemet. Én abban a pillanatban kifordítottam az ujját, és kiharaptam egy darabot.”

„Egy darabkát, egy husidarabot kiharaptam. Nem beleharaptam, hanem kiharaptam. Olyan 35 lehettem, még a babák előtt, és így ment tovább az egész cucc, és egyszer csak szóltak, hogy menjek már ki, mi van a miszterrel.”

„Láttam, hogy egy hatalmas véres papírzsebkendő-hegy mögött ül, sír, és akkor mondtam, hogy ne haragudj, bocsi, nem kellett volna. Nagy csönd volt, másnap úgy gondolta, hogy beperel, kipereli a szememet, az életemet, satöbbi.”

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea

„Képzeljétek el, elment összevarratni, be volt kötözve a keze, és aláíratta velem, hogy igazam van, és azóta találkoztam vele, és mutogatja, hogy ott a seb. El is küldte nekem, lefotózta, elküldte.”