Clouds
21 Budapest
Dollár
358,25 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
437,81 Ft
Bitcoin
28,018 $

Meghalt egy idős nő, miután egy csapat majom rátámadt Indiában

Fotó: Unsplash
Ázsia
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A sebesültet kórházba szállították, hogy minden szükséges kezelést megkaphasson, sajnálatos módon azonban később életét vesztette.

A Times of India értesülései szerint Ramareddy falujában történt az az incidens, amelynek során egy csapat majom rátámadt egy 70 éves nőre, aki emiatt számos sérülést szerzett, s nem sokkal később a lánya talált rá, ahogy a földön feküdt.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Az idős asszonyt kórházba szállították, hogy minden szükséges kezelést megkaphasson, sajnálatos módon azonban később életét vesztette, bár egyes szakértők szerint nem a támadás okozta a halálát, hanem az, hogy menekülés közben nagyot esett – közölte a Newsweek.

Majd néhány helyi tisztviselő arról nyilatkozott, hogy az állatok nem harapták meg a nőt, ám több sebet ejtettek rajta, emellett aggodalmuknak adtak hangot, hogy az ilyen esetek egyre gyakoribbak az utóbbi időben, amelyet az éghajlatváltozás egyik hatásának tulajdonítottak.

Szakértők szerint a majmok általában nem ilyen agresszívek, ám ha fenyegetve érzik magukat, vagy élelmet keresnek, hajlamosabbak támadást kezdeményezni, legfőképp akkor, ha nem találnak elegendő vizet vagy táplálékot, s emiatt lakott területekre merészkednek.

Tavaly januárban egy két hónapos csecsemő halt meg Baghpatban, miután néhány majom elhurcolta őt az otthonából, tavaly májusban pedig egy magányos példány terrorizálta Panjlasa falujának lakosait, miközben számtalan autót megrongált és rátámadt a kerékpárral közlekedőkre.