Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Miközben a járókelők egy balesetet szenvedett idős hölgynek segítettek, egy nő kifosztotta a sérültet (videó)

Fotó: Unsplash/niu niu
not image

Takács Petra

2022. szeptember 13. - 19:29

Döbbenetes bűncselekményről számolt be az ügyészség: egy idős hölgy balesetet szenvedett, mire a járókelők a segítségére siettek, ám egy nő csak úgy tett, mintha segítene, miközben ellopott a hölgytől 150 ezer forintot.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás bűntette miatt vádat emelt egy helybeli nővel szemben, aki segítségnyújtást színlelve egy balesetben megsérült, vérző fejjel földön fekvő idős asszony úttesten szétszóródott holmiját összeszedte és a pénztárcájában lévő 150 ezer forintját elvette.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

A vádirat szerint az idős asszony idén június 10-én délelőtt Kiskunhalason, néhány perccel azután, hogy 150 ezer forint készpénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából, biciklijével szabálytalanul kanyarodva közúti balesetet szenvedett és súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A helybeli nő – az ügy vádlottja – több arra járó és a balesetet észlelő személlyel együtt a földön fekvő, vérző fejű sértetthez sietett. Mialatt a többiek mentőt hívtak és igyekeztek a sérült asszonyt ellátni, a vádlott segítségnyújtást színlelve összeszedte az úttesten szétszóródott holmikat.

Kihasználva azt, hogy mindenki a sértettel van elfoglalva, a vádlott félrevonult és a sérült nő pénztárcájából kivette a benne lévő 150 ezer forint készpénzt, majd távozott a helyszínről. Az ügyészség a nőt kifosztás bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni, a bűncselekményről készült felvételt pedig alább lehet megtekinteni:

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.