Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Az ország egyik felén napsütés, a másikon hószállingózás várható vasárnap

Fotó: Twenty20

Takács Petra

2022. január 16. - 06:35

Kifejezetten változatos manapság az időjárás, főként, hogy az ország egyik felén majdnem tavasz van, míg a másikon cudar tél.

Szombaton az északkeleti, keleti megyékben maradhatnak tartósan ködös, rétegfelhős területek, másutt viszont jellemzően derült lesz az idő. Éjjel nagy területen képződhet zúzmarás köd és rétegfelhőzet, de emellett derült vagy kissé felhős tájak is lehetnek.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Vasárnap legnagyobb eséllyel a Tiszántúlon és északkeleten maradhat borult, párás, ködös az idő, másutt fátyolfelhős, napos idő várható, csak délutántól növekszik meg a felhőzet észak felől. A tartósan borult, párás területeken ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Az északnyugati szél estére mérséklődik, majd holnap estétől ismét erőre kap.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -8 fok közé süllyed, ám az északkeleti völgyekben és a havas keleti tájakon -10, -12 fokot is mérhetünk. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 2 és 8 fok között alakul, de a borult tájakon csupán fagypont körül valószínű.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.