Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Borongós, esős szombat vár ránk, néhol havas eső is előfordulhat

Egyes területeken többórás napsütésre is számíthatunk, ám a csapadék szinte borítékolható a hétvége első napján.

Fotó: Unsplash/Marc Kleen
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Estétől nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, a csapadék súlypontja pedig kelet felé helyeződik.

Ezzel együtt az északi és a dunántúli hegyekben átmenetileg havas eső, hó is lehet. Reggel már csak a Tiszántúlon lesz borult, csapadékos idő, másutt derült vagy gyengén felhős lesz az ég. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Szombaton az ország északkeleti, keleti harmadában továbbra is sok lesz a felhő, és eső, reggel helyenként havas eső is előfordulhat. Másutt a többórás napsütést felhőátvonulások zavarják, és helyenként lehet vegyes halmazállapotú, záporos csapadék.

Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik, a Dunántúlon és a középső tájakon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0, +5 fok között, a szélcsendes helyeken kevéssel 0 fok alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 4 és 10 fok között valószínű.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.