Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,438 $

Kiadós mennyiségű csapadékra van kilátás kedden

Ahol pedig nem lesz jelentős mennyiségű esőzés, ott záporokra lehet számítani.

Fotó: Unsplash/Glenn Carstens-Peters
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint hétfő délután hozzávetőlegesen az ország északkeleti felén lehet felhősebb, helyenként párásabb az idő, arrafelé szórványosan gyenge eső, zápor is előfordulhat.

Délnyugatabbra azonban kevesebb felhőre, többórás napsütésre lehet számítani. Éjszaka északkeleten is átmenetileg nagy területen csökken a felhőzet, arrafelé helyenként köd is képződhet. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Eközben délnyugat felől vastag felhőzet kezd terjeszkedni északkeleti irányba, amely kedden napközben már az északkeleti területeket is beborítja. Hajnalban kiterjedt csapadékzóna is érkezik, amely kedden leginkább az ország déli, délnyugati harmadát, felét érintheti – főként a Dél-Dunántúlon több helyen kiadós mennyiségű eső valószínű.

Másutt csupán néhol fordulhat elő zápor. Hétfőn a nyugati, délnyugati, kedden az északira forduló szél időnként megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jobbára 1 és 6 fok között várható, de az északkeleti derült, szélvédett, fagyzugos völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 6 és 11 fok között alakul.