Dollár
429,28 Ft
Euró
425,17 Ft
Font
486,38 Ft
Bitcoin
20,069 $

Csak egy lepedő takarja Metzker Viki izzasztóan szexi testét

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
not image

Takács Petra

2022. június 13. - 04:38

Valahogy mindig megtalálja a módját Metzker Viki annak, hogy félreverjen a rajongók szíve, abszolúte megvan benne ez a plusz.

Metzker Viki jó példa arra, hogy milyen, amikor az ember boldogan, önfeledten és őszintén élheti az életét. Nincs benne egyetlen egy megjátszott pillanat sem, szimplán egy olyan életet él, amiben önmaga lehet.

Soron kívül Hatalmas bejelentés: Schobert Lara csatlakozik a Sztárban Sztár leszek! csapatához

Sokan nem így tesznek, szerepet játszanak, álarcot hordanak, és nem mernek igazán önmaguk lenni. Vikinél szó sincs erről, és ennek köszönhetően sokan tudnak vele azonosulni, lassan már 254 ezer követője lesz az Instagram oldalán.

Nemcsak sokan követik, hanem minimum ennyien kedvelik is, és azok a bulik, ahol ők a DJ, valahogy mindig frenetikus a hangulat. Mielőtt nekivágna a következő hatalmas bulisorozatnak, pihen egyet, egy egészen különleges nászúton vett részt.

A Konyhafőnök: Patrik totál „kihűlt” ettől a feladattól, zseniális volt, amit csinált, és hatalmas dumás (videó)

Viki és férje csodálatos kilátásból figyelhették a naplementét, és semmiért sem kellett aggódniuk. Természetesen a fotók sem maradhattak el, a rajongók örömmel fogadták ezeket a szexi felvételeket a sztárról.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.