Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Ibiza legvonzóbb dekoltázsát villantotta meg Metzker Viki

Fotó: Instagram/Metzker Viktória

Takács Petra

2022. június 10. - 00:06

Metzker Viki Ibizián is az egyik legvonzóbb nőnek mondhatja magát, aki immáron feleség, és boldogabb nem is lehetne.

Őrületes ez az év, többek között a hírességek világában is, mert az elmúlt több mint fél évben annyi szakítást és drámát láthattunk, mint soha ezelőtt. A szakítások sora nem ért véget, lassan nem telik el úgy hónap, hogy egy régi pár ne jelentené be, véget ért a kapcsolata.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Több éves kapcsolatok, házasságok, szerelmek mennek tönkre, lassan új füzetet kellene nyitni ahhoz, hogy mindezt számon tartsuk. Más sztárok ugyanakkor nagyon jól megvannak, például Kulcsár Edina és rapper szerelme alig pár hónappal a megismerkedésüket követően magukra tetováltatták egymás nevét.

Nem tudjuk, hogy mi indította ezt be, de felettébb furcsa, hogy ilyen lavinaszerűen történik mindez, mintha mindenkinél most borulna ki a bili, és mondanák azt, hogy ebből elég, új életet akarnak.

Shane Tusup minden eddiginél egyértelműbb üzenete? „Még nincs vége”

Metzker Viki rendkívül boldog, nemrég volt az esküvője, ami több mint tökéletes volt, és olyan gyönyörű menyasszonyként lépett az oltás elér, mint amire számíthattunk. Ez kicsit sem okozhatott meglepetést, mert igazán remek formában van, amit Ibizán is megvillantott.

Lapozó: 1 2