Dollár
435,26 Ft
Euró
424,88 Ft
Font
487,68 Ft
Bitcoin
19,227 $

Huszonhat napja keresik, de még nem találták meg Bozsik Máriát

Fotó: Youtube/PoliceHungary
not image

Takács Petra

2022. augusztus 27. - 09:19

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri, akik látták Bozsik Máriát, tudnak hollétéről, hívják a 112-t!

A Pest megyei rendőrök az elmúlt 26 napban minden követ megmozgattak, hogy előkerítsék Bozsik Máriát, azonban nem jártak sikerrel. Igyekeztek megismerni Mária személyiségét, addigi életét, kapcsolatait, körülményeit, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, amely választ adhat arra, mi történt, hogyan történt, miért történt és hol lehet most.

Soron kívül Rekordot döntöttek az új állampapírok: 300 milliárd forint 2 nap alatt 

Feltérképezték a rokonait, az ismerőseit, munkakörülményit, beszéltek több tucat emberrel, 10 percre szűkítették az eltűnés időpontját, és az adott napon a mozgását gyakorlatilag percre pontosan meghatározták. 

Fotó: police.hu

Ezután ellenőrizték a környéken rendelkezésre álló közlekedési lehetőségeket, végignézték a rendelkezésre álló térfigyelő kamerák felvételeit, és ellenőrizték a bejelentéseket. Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében, de a rendőrök az ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak.

Több ezer kilométert utaztak szolgálati autókkal, de a beszerzett információk elemzése továbbra sem utal bűncselekményre. Otthonának közvetlen környezetét – személykereső kutyákkal – már az eltűnés bejelentését követően átvizsgálták, sajnos eredménytelenül.

A Pest megyei rendőrök újabb terepkutatást hajtottak végre 2022. augusztus 24-én az inárcsi ház térségében. A létszámot és az átvizsgálandó területet is bővítették, a 100 hektáros, erdős terület átkutatásában 46 fő civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is rész vettek, órákon át rótták a kilométereket, de nem jártak eredménnyel – írja a police.hu.