18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Húsvágó bárddal akarta meggyilkolni haragosát egy ittas férfi

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2022. január 18. - 13:56

Vádat emeltek azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy bárddal felfegyverkezve okozott súlyos sérüléseket ismerősének.

A vádirat szerint a vádlott 2021. június hónap második felében egy borsodi kistelepülésen lévő lakóhelyén egész nap szeszes italt fogyasztott, és eközben az udvaráról átkiabálva, folyamatosan a szomszédait szidalmazta és fenyegette – írta az ugyeszseg.hu.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A szemközt lakó férfi az éjszakai órákban ezt megelégelve, szólt, hogy fejezze be a kiabálást. Az elkövető erre bement a házába, majd onnan egy húsvágó bárddal tért vissza, és azt azonnal az utcán lévő szomszédja irányába dobta, ami viszont a kerítés kiskapujába csapódott

A vádlott újra magához vette a bárdot, a sértetthez ment és többször felé ütött, a szomszéd azonban védekezett, elütötte a bárdot, a vádlottat pedig ököllel arcon ütötte. A földre került férfi továbbra sem hagyott fel a támadással, most ülő helyzetben a sértett térde irányába csapott, aki hátraugrott, majd kirúgta a vádlott kezéből az eszközt, és a testén is megrúgta.

A vádlottat még ez sem tartotta vissza, a helyszínre érkező hozzátartozói vetettek véget cselekményének.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belüli gyógytartamú zúzódásos sérülést szenvedett el, de nem kívánt magánindítványt előterjeszteni.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának egyidejű elrendelésével.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.