Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Hunyadi Donatella a pasikról nyilatkozott

Kiszel Tünde lánya érdekes dolgokat árult el magáról, amiket eddig nem sokan tudhattak, így arra is fény derült, hogy kerüli a techno-bulikat.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella hamarosan ismét színpadra lép, ugyanis jelenése van a Dancing with the Starsban. Nem egyszer sodródott a kiesés szélére, és minden az arcára volt írva ezekben a pillanatokban.

Tisztán látni rajta a feszültséget, a csalódottságot, de nem is akarja takargatni az érzéseit. Kiszel Tünde több mint büszke a lányára, aki közel áll ahhoz, hogy az évad legjobb női táncosa legyen idén. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ehhez már csak arra van szüksége, hogy Radics Gigi előbb essen ki, mint ő. A fiúk mezőnye viszont nagyon-nagyon erős, és komoly esély van arra, hogy férfi győztese lesz a Dancing with the Starsnak.

Erre ezelőtt nem volt példa, de arra már igen, hogy Donatella interjút adjon a TV2-nek az aktuális élő show előtt. Így tett most is, csak ajánlani tudjuk a videós tartalmat, mert érdekes dolgok hangoznak el benne.

Donatella elárulta, nem volt túl sokszor szerelmes az élete során, bár jegyezzük meg, még mindig nagyon fiatal. Elismeri, történt vele olyan is, hogy úgy érezte, szerelmes, majd utólag rájött, mégsem volt az.