Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,140 $

Hunyadi Donatella érdekes titkot árult el a táncpartneréről

Többek között olyan kérdésekre válaszoltak, hogy melyikük a makacsabb, illetve ki lenne jobb valóságshow-szereplő.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Hunyadi Donatella és táncpartnere, Bődi Dénes a Kire jellemzőbb? nevű játék keretében több kérdésre is válaszoltak. Elsőként arra, melyikük a makacsabb: itt Dénes a fiatal lányra szavazott, míg Donatella a táncosra, vagyis nem igazán egyezett a véleményük. Dénes beismerte, a táncban abszolút ő a makacsabb.

Donatella pedig megjegyezte, ha esetleg olykor előfordul közöttük némi feszültség, táncpartnere az, aki utána nehezebben nyit a másik felé. „Jó, meggyőzött. Lehet, hogy makacsabb vagyok” – mondta Dénes. Arra a kérdésre, hogy ki lenne jobb valóságshow-szereplő, mindketten a férfira szavaztak. „Dini nagyon nagy valóságshow-szereplő” – jelentette ki Kiszel Tünde lánya. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Dénes hozzáfűzte, egy nap szívesen szerepelne az Ázsia Expresszben, szerinte neki való lenne. „Annyira el tudom képzelni, hogy én is csinálom, meg annyira kihívásnak élem meg azokat a dolgokat. (…) Aztán nyilván ha benne lennénk, lehet, hogy már nem lenne annyira jó, de így kívülről meg az elmondottak alapján úgy gondolom, hogy érdekes lehetnék” – fogalmazott.

Annak kapcsán is ugyanúgy vélekedtek, melyikük az érzékenyebb: véleményük szerint mindketten azok. „Talán én vagyok az, aki kicsit jobban ki szokta mutatni” – vallotta be a fiatal szépség. Majd felidézte, a harmadik adásban az Emlékek Éjszakáján egy igazán emlékezetes eset történt, amit sose fog elfelejteni.

„Édesanyáinknak táncoltunk, és én rengetegszer sírtam a számon, meg ezen az egész szituáción. Dini egyszer nem sírta el magát… aztán az élő showban a táncunk előtt 5 perccel jött rá egy olyan sírógörcs meg roham, hogy én csak néztem. (…) De nagyon cuki volt, én ott jöttem rá, hogy ugyanolyan érzékenyek vagyunk” – mesélte Donatella.