Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Mióta itt jártál:

Hunyadi Donatella megható üzenete: „Senkivel sem utaznék szívesebben mint veled”

Hunyadi Donatella továbbra is tagja a Dancing with the Stars mezőnyének, és több mint hálás a táncpartnerének.

Fotó: Instagram/Hunyadi Donatella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig nem sok olyan adás volt, aminek ideje alatt Hunyadi Donatella túl nyugodt lehetett volna, mivel nem egyszer menekült meg a veszélyzónából. Ha azonban azt vesszük alapul, hogy milyen erős a mezőny és a fiatal lány körül óriási rajongói táborral rendelkező versenyzők vannak, ez igencsak erős teljesítmény.

Legutóbb Király Lindának kellett távoznia, aki már nem lehet versenyben. Az énekesnő pozitívan fogta fel a kiesését, és nagyon hálás azért, hogy megélhette ezeket a pillanatokat, sokat köszönhet a műsornak és Suti Andrásnak. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Donatella sokkal inkább koncentrál a pontokra, mint például Linda. Amikor alacsonyabb pontszámokat kap, látni rajta a csalódottságot, mert maximalista és szeretne igazán jól teljesíteni, miközben megérdemli, hogy ott legyen a versenyben, remek táncos.

„Szerintem nem kell mondanom, mennyire is imádtuk a jiveot, a képek magukért beszélnek! Az összes táncot nagyon szerettem, de aki ismer, az tudja, hogy ebben voltam igazán önmagam!” – írta nagyon boldogan Donatella.

„Egy gyönyörű álom és utazás ez az egész, ami nélkületek nem teljesülne be! Drága @dinibodi , senkivel sem utaznék szívesebben mint Veled, olyanokat hozol ki belőlem hétről hétre, amikről sosem hittem volna, hogy bennem lakoznak.”

Halálos áldozatai is vannak a Seychelle-szigeteken pusztító áradásoknak

Az Indiai-óceán térségében fekvő, mindössze százezer lakosú, 115 szigetből álló Seychelle-szigetek a turisták kedvelt célpontja. A Mahé-szigetet azonban robbanás rázta meg, és áradások pusztítottak.