Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Megérkezett Hosszú Katinka esküvői videója, gyönyörű pillanatok

Fotó: Hosszú Katinka a női 200 méteres pillangóúszás előfutama után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 21-én. MTI/Illyés Tibor
not image

Hujber Dávid

2022. október 2. - 16:15

Hálásak lehetünk Hosszú Katinkának, hogy megosztotta ezt az egészen különleges videót, amivel beengedett bennünket a kulisszák mögé.

Hosszú Katinka is aktív a közösségi médiában, ugyanakkor nem posztol minden egyes nap, nincs is rá szüksége. Sok más hírességgel ellentétben teljesen természetes módon használja a felületet, amit közel 400 ezren követnek.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Cikkünk megírásának pillanatában már több mint 398 ezer követője volt a legendás úszónak, tehát várhatóan napokon vagy heteken belül meglesz neki a 400 ezer. Ez egy szép mérföldkő, amit joggal ünnepelhetnek meg, már csak amiatt is, mert 100 ezren belülre kerül a félmillióhoz.

Már ezzel is övé az egyik legnagyobb követőtáborral bíró Instagram oldal, ahol sokan támogatják. A legnehezebb időkben is rengetegen tartottak ki mellette, ami sokat jelent számára, ez is a közösségi média előnyei közé tartozik.

Amikor egy erős és kitartó közösség van mögötted, még motiváltabbá válhatsz, és ennek nem szabad lebecsülni a jelentőségét. Katinka természetesen hálás ezért, és ennek egyik jele lehet az is, hogy megosztotta az esküvői videóját, mely csodálatos pillanatokat tartalmaz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.