Hosszú Katinka elegánsan is egészen lenyűgöző

Fotó: Instagram/Hosszú Katinka
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 14:17

A magyar világsztár nemcsak a medencében érzi otthonosan magát, hanem odakint is, például egy elegáns szettben.

Hosszú Katinka minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolója, akire rendkívül büszkék lehetünk, és ne feledjük, még mindig tart a pályafutása, az nem ért véget. Egy biztos, ha egyszer befejezi, hatalmas űrt hagy maga mögött.

Mintha csak tegnap lett volna, amikor az ország elkezdte megtanulni Katinka nevét, és szép lassan mindenki felkapta rá a fejét. Hatalmas karriert futott be, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy az még mindig tart.

Szerencsések vagyunk, hogy ilyen klasszisokat láthatunk versenyezni, mint amikor például régen Pelé futballozott. Minden korszaknak megvannak a maga egyéniségei, zsenijei, akik arra születtek, hogy a legjobbak legyenek.

Igazán szexi bikinis kép a Barátok közt legendájáról, Varga Izabelláról

Katinka megmutatta, hogy a legjobbak között is a legjobb tud lenni, nem véletlen az a három olimpiai cím, és huszonhat világbajnoki arany. Emellett rekordertartó is, szóval bőven van mit olvasnunk az önéletrajzában.

Szeretjük Katinka stílusát, és ez az öltözködésére is igaz, mivel nemcsak sportosan emelkedik ki a tömegből, hanem például akkor is, amikor valamilyen elegáns ruhát visel. Ez a szett a szintén trendi napszemüvegével és a barna cipellőjével vált teljessé.