Hosszabbít a Real Madrid egyik legfontosabb játékosa

Fotó: Twitter/Real Madrid C.F.
not image

Hujber Dávid

2021.április.16 - 06:12

A sztárjátékos ugyan már messze nem tartozik a fiatal generációhoz, egy újabb szezonnal hosszabbítja meg szerződését, köszönhetően a remek formájának.

Luka Modric noha már 35 éves, továbbra is meghatározó tagja a Real Madridnak és a nemzetközi futballnak. Az elmúlt időszakban sokat pletykáltak arról, hogy távozás előtt állhat, de a spanyol AS jelentése szerint maradni fog.

A lap úgy tudja, hogy a horvát klasszis legalább még egy évet marad Madridban, miután sikeresen zárultak le közöttük a tárgyalások. Modric elfogadta a fizetéscsökkentést, amit a klubja javasolt számára.

Mindkét fél igent mondott a hosszabbításra, aminek értelmében Modric 2022-ig a Real Madrid játékosa marad, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik. Nagyszerű teljesítményével meggyőzte a klubot, amelynek vezetősége hónapok óta hosszabbítani akart vele.

Modric mindig is nyitott volt a folytatásra, jól jelzi ezt az a tény, hogy belement a fizetése csökkentésébe, amire a világjárvány okozta gazdasági helyzet miatt volt szükség. Tehát a középpályás 36 évesen is a Santiago Bernabéuban fo játszani, mely 2012 óta az otthona.

Ha Salah megy, Suarez jön?

Majdnem 10 évvel ezelőtt mindössze 35 millió eurót fizettek érte, amivel az egyik legjobb igazolása lett a spanyoloknak. Összesen 383 meccsen lépett eddig pályára Madridban, melynek ideje alatt 26 gólt szerzett és 61 gólpasszt osztott ki.

Emellett négy Bajnokok Ligáját, két La Ligát, Copa del Rey-t és négy Klub Világkupát nyert. Az évek alatt a Real Madrid történetének valaha volt egyik legjobb középpályása lett, aki a jó fizikuma miatt 35 évesen is meghatározó játékos.