Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Ebben a szexi és különleges ruhában jelent meg Horváth Gréta

Fotó: Instagram/Horváth Gréta
not image

Hujber Dávid

2022. május 20. - 23:10

Horváth Gréta sokat változott az elmúlt hónapokban, jelentős átalakuláson ment keresztül, és ennek komolyan látható jelei vannak.

A magyar sztárok közül Horváth Gréta neve igen sokat forog mostanában a bulvársajtóban, amit azonban nem ő generál. Minden a szakításával, a válásával kezdődött, amire az egész ország felkapta a fejét.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Sokat cikkeztek róla, és érezhető volt, hogy a többség mellé állt, rengetegen erősítették meg a támogatásukat. Ez jól esett Grétának, aki szép lassan képes volt kilépni, visszatérni a fényre, és egyúttal megújult.

Már azt is tudjuk, hogy a volt párjához hasonlóan újra szerelmes, és egy olyan férfi hódította meg a szívét, akit egyelőre nem mutatott meg, leszámítva a kezeit és a lábait. Minden titokzatos, és sejtelme,s akárcsak Gréta igazán különleges ruhája.

Egy nagyon érdekes titkot árult el Ördög Nóri az Ázsia Expresszben, gondoltad volna?

„Sziasztok! Egy ideje már együtt dolgozom a ROMIS cégcsoporttal! Nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy marketing részlegét vezethetem. Hatalmas megtiszteltetés, hogy szerves része lettem ennek a szuper stábnak és csapatnak.” – írta a bejegyzésében Gréta.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.